Produktveileder og målskjema

Er det høyt under taket ditt, eller har du store og brede vinduer? Det finnes som oftest flere mulige løsninger, og kanskje også noen utfordringer, når du skal velge riktig løsning for gardiner med tilhørende oppheng eller solskjerming. Derfor har vi utarbeidet produktveiledere med nyttig informasjon for hvert enkelt produkt som inngår i vårt produktsortiment.

Du vil også finne detaljerte, målsatte tegninger for alle typer av gardinoppheng. Slike målskjema for gardinskinner og gardinstenger er nyttige når du skal sikre at du velge riktig opphengsløsning, der pakkeinnholdet også spesifiseres for ulike typer og lengder av gardinstenger.

Produktkatalog

Vi anbefaler deg også å ta en nærmere titt i vår produktkatalog, som presenterer hele vårt sortiment og alle mulighetene du har for å skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt vindu. Har du andre spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer?

Gratis råd og veiledning

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Klikk her for å kontakte vårt designteam.