Stuen skal være avslappende

Det er viktig for Halvor at stuen har en rolig og avslappende atmosfære, som er lun og harmonisk. Derfor har han valgt gardiner og solskjerming i mørke farger som går ton-i-ton med veggfargen. Det blir elegant uten å være kjedelig når Halvor i stedet mikser ulike teksturer som silke-look til liftgardinene og lin-struktur til gardinhøydene. Halvor har også monterte lysfiltrerende screen rullegardiner innvendig i vindusnisjene, som rulles ned når det er behov for å regulere lys og varme inn i stuen.

Halvor trekker ofte inn i den lune og litt mørkere stuen på ettermiddagen og kvelden. «Jeg elsker de mørke fargene. Vi må ikke være redde for det. Det skaper en dybde, en sånn deilig raushet i interiøret.»

«Det er ingen hemmelighet at jeg elsker gardiner, tekstiler og hva det gjør med uttrykket og en følelse i et hjem.»

Halvor har valgt Madison gardinstenger i metall i fargen matt graphite. Det er en moderne og tøff gardinstang inspirert av den industrielle stilen som oppsto i New York på 80-tallet. Førerstangen er i samme farge, og gjør at du enklere kan dra gardinene for og fra. Det er spesielt smart om du har høyt opp til taket og lange gardiner.

Her har Halvor valgt:

Liftgardin, hard fold med spiler
Farge Pewter
Designer Villa Nova
Kolleksjon Romney
Tekstiltype Silke / look
Bestill her
Gardinhøyde med blyantfold
Farge Raven
Designer Kirkby Design
Kolleksjon Hue
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinstang i metall, Madison Ø30 mm
Farge Matt graphite
Tilbehør 1 førestang
Bestill her