Soverom med hotellfølelse

Halvor er klar på at det er de mørke fargetonene som gjelder på soverommet, der man bruker en dempet, mørk fargepallett for å skape lune og svale rom som gir en skikkelig hule-følelse! Å få hotellstilen på soverommet handler om å skape en avslappet og harmonisk følelse, der gardinene er utrolig viktig. De må gå fra tak til gulv i flere lag og gjerne med ulike teksturer, og henges opp i en dobbel gardinskinne som monteres i tak eller høyt oppe på veggen. Det aller beste med å sove på hotell må være å synke ned i en deilig seng med masse puter, så mitt viktigste tips er å sørge for en overdose av puter!

«Det er den ultimate hotellfølelsen, men du har den hjemme.»

Halvor har hengt opp rause, flotte gardiner fra vegg til vegg, tak til gulv. Her har han valgt en myk, vasket linkvalitet fra Holmen-Tex til de innerste gardinhøydene og en silke-look med synlig vev-struktur fra Villa Nova til de ytterste gardinhøydene.

Med Nexty doble skinner med trinser på hjul er det enkelt å trekke gardinene for og fra. Skinnene kommer i forskjellige farger, og her matcher de fargen til de innerste gardinhøydene. Man kan også matche skinnene med fargen i taket, veggen eller andre dekorelementer.

«Jeg er så fornøyd med soverommet mitt. Jeg elsker det!»

Her har Halvor valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Oatmeal
Designer Holmen-Tex
Kolleksjon Kalahari
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinhøyde med blyantfold
Farge Shrew
Designer Villa Nova
Kolleksjon Romney
Tekstiltype Silke / look
Bestill her
Gardinskinner, stål Nexty
Farge Grå ask
Bestill her