«A room with a view»

I andre etasje på Trae småbruk har Halvor innredet enda et rom for gjestene sine, med utsikt rett ut til alt som spirer og gror utenfor vinduet, - i urtehagen, dammen og i drivhuset. Den vakre fargepaletten er hentet igjen både til liftgardinen og de store, matchende putene, som er holdt i en vakker, blå lin-kvalitet fra Green Apple. I tillegg har Halvor valgt alu-persienner i en vakker metallgrå, metallic-farge med store, 50 mm brede lameller inne i vindusnisjen, der tilt-snoren brukes for å regulere lysinnslipp og sikre mørklegging om natten.

Liftgardinen, som er i en blå linkvalitet, står i kontrast til den flettede veggen, og gir en sommerlig følelse. Tekstilet Canyon fra Les Crations de la Maison er vakkert med en halvslett lin-struktur.

Liftgardinen er med en hard fold med rette spiler, og er montert utvendig på veggen helt opp mot taket. Jo høyere liftgardinen monteres, desto mindre vil pakkhøyden hindre lysinnslipp. Det er også et tips for å få vinduet til å virke større.

Bak lliftgardinen har Halvor valgt å montere en persienne i metall. Denne sørger for fleksibelt og justerbart lysinnslipp, og finnes i mange ulike farger og to tykkelser. Her har Halvor valgt den bredeste. Persiennen henger diskret i bakgrunnen slik at liftgardinen får skinne.

Her har Halvor valgt:

Liftgardin, hard fold med spiler
Farge Blue
Designer Les Crèations de la Maison
Kolleksjon Canyon
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Alu-persienner, 50 mm
Farge Metallgrå
Designer The Window Studio
Kolleksjon Metallic
Bestill her