Gjesteværelse til fint besøk

Halvor tar gjerne imot gjester på småbruket sitt, Trae. De kan fritt disponere det vakre soverommet i andre etasje, som er holdt i beige og blå toner i perfekt fargeharmoni med resten av huset. Liftgardinen har et vakkert blomstermønster i de samme fargene, er montert innvendig i nisjen for å fremheve de vakre listene, som gir en stram, innebygget look. Huset fra 1800-tallet har dype vinduskarmer som gir plass til en trepersienne med lameller i bredde 50 mm, som for det meste henger nede fordi det er et dekorelement som tilfører varme og eksklusivitet. Grad av lysinnslipp og mørklegging reguleres enkelt ved å åpne og lukke lamellene.

På gjesterommet har Halvor valgt en liftgardin med en hard fold med horisontale spiler og rette, jevne folder. Liftgardinen er montert inne i vindusnisjen, som gjør at vinduskarmene blir mer synlig.

Det elegante teksilet fra Holmen-Tex er i 100% lin. Det er i en dus linfarge med blåbrunt blomstermønster, som passer godt inn i landlige omgivelser, og som harmonerer med det øvrige interiøret. Liftgardinen er foret med et lystett stoff, noe som er veldig praktisk på et soverom hvor man gjerne vil ha det mørkt.

«Trepersienner gir en slags kontinental følelse. Jeg synes det er ordentlig kult!»

Bak liftgardinen har Halvor montert en trepersienne i fargen Muskat. Persiennen gir stor grad av fleksibilitet til å styre lysinnslipp på en valgfri måte ved å vri på lamellene. Trekksnoren hever og senker persiennene, mens grad av lysinnslipp reguleres med en tiltsnor som åpner og lukker lamellene. Trepersienner gir hjemmet en naturlig lunhet, og i vår kolleksjon har vi hele 35 ulike farger du kan velge mellom, alltid med fargekoordinerte snorer.

Her har Halvor valgt:

Liftgardin, hard fold med spiler
Farge Silver Pin
Designer Holmen-Tex
Kolleksjon Woodward
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Tre-persienner, 50 mm
Farge Muskat
Stigebånd Ja
Designer The Window Studio
Kolleksjon Bambus
Tekstiltype Lin / look
Bestill her