Alt du trenger å vite om rullegardin på mål

Rullegardin på mål skreddersys enten med lysfiltrerende Mermet screen som skjermer mot innsyn eller med lystett rullegardin tekstil som mørklegger rommet.

En smart rullegardin med screen-kvalitet er solreflekterende og varmeisolerende rullegardin, og er i tillegg effektiv som innsynsskjerming.

En lystett rullegardin mørklegger rommet og skaper de beste forutsetninger for en god natts søvn, og passer derfor perfekt på soverom, mediarom og andre steder der sollyset ikke skal slippe inn. En rullegardin barnerom kan legge til rette for at barnet får best mulig søvnkvalitet, og kan være en god investering for hele familien.

Uansett hva slags rullegardiner du er på utkikk etter, små eller store rullegardiner, kan vi skreddersy etter dine mål og ønsker.

Du kan enkelt bestille rullegardin på mål i nettbutikken her

Nyttig informasjon om rullegardiner

Nyttig informasjon om rullegardiner

Her finner du svar på alt du trenger å vite om rullegardiner. Nyttig informasjon og gode råd som hjelper deg med å ta riktige valg for dine vinduer. LES HER .
Hvordan måle
Hvordan ta mål for rullegardiner?

Her finner du guide til hvordan du enkelt kan måle dine vinduer før du bestiller rullegardiner.

Hvordan montere
Hvordan montere rullegardiner?

Her finner du steg-for-steg guide til hvordan sette opp rullegardin.

Gratis råd og veiledning

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Klikk her for å kontakte vårt designteam

Se vår
produktkatalog

Her finner du nyttig informasjon og masse inspirasjon, som hjelper deg å ta riktige valg for dine vinduer LES HER .