Skal jeg velge enkel eller duette plissegardin?

Hva er egentlig forskjellen mellom enkel plissegardin og duette plissegardin? Og hva skal du velge? Her får du tips og gode råd slik at du kan velge riktig type plissegardin til dine vinduer.

Forskjellen mellom enkel og duette plissegardin

Detaljbilde av enkel plissegardin. Foto.Detaljbilde av duette plissegardin. Foto.

Kort forklart så er den største forskjellen mellom de to variantene at en enkel plissegardin har ett lag med plissert vev og synlige snorhull, og en duette plissegardin har to lag med plissert vev og skjulte snorhull.

Begge modellene finnes med et stort utvalg av tekstiler med ulike egenskaper og utseende, fra transparente tekstiler som mykner og filtrerer lyset og skjermer mot innsyn, til lystette kvaliteter som mørklegger rommet. Begge modellene finnes også i tekstil som er beregnet for bruk på våtrom.

Når skal du velge enkel plissegardin?

Halvor Bakke's kjøkken med vindu med enkel plissegardin, 1700-talls roll-up gardin, trebord og trestol. Foto.Halvor Bakke's kjøkken med vindu med enkel plissegardin, 1700-talls roll-up gardin, trebord og trestol. Foto.

En enkel plissegardin er et godt valg når du ønsker å skjerme mot innsyn eller sjenerende sollys, typisk på kjøkken, bad, stue, gang og i andre felles oppholdsrom.

Enkel plissegardin finnes i tre ulike modeller:

Enkel plisségardin, håndbetjent up & down

Enkel plisségardin, håndbetjent topphengt

Enkel plisségardin, snorbetjent topphengt

Mer informasjon om enkel plissegardin her.

Når skal du velge duette plissegardin?

Barnerom med lyse grønne vegger, mønstret tapet, vindu med lystett duette plissegardin, liftgardin, sprinkelseng, gulvlampe og bilde på veggen. FotoVindu med lystett duette plissegardin og liftgardin. Foto.

En duette plissegardin er et godt valg dersom du ønsker å mørklegge et rom, typisk soverom, da de skjulte snorhullene gjør at lys ikke kan komme inn.

En duette plissegardin er også mer energibesparende, og sikrer deg et energieffektivt hjem, og et bedre inneklima året rundt. Celler med luft dannes mellom de to lagene med plissert vev, som skaper et isolasjonslag inntil glasset der luften sirkulerer mellom stofflagene og gir en isolerende effekt.

Duette plissegardin finnes i tre ulike modeller:

Duette plisségardin, håndbetjent up & down

Duette plisségardin, håndbetjent topphengt

Duette plisségardin, snorbetjent topphengt

Mer informasjon om duette plissegardin her.

Bestill gratis tekstilprøver til plissegardin

Tekstilprøver til enkel plissegardin fra Gardinmaker.no. Foto.Tekstilprøver til duette plissegardin fra Gardinmaker.no. Foto.

I nettbutikken Gardinmaker.no kan du bestille gratis tekstilprøver slik at du kan se hvilke tekstiler som passer best til dine behov og ønsker. Bestill her.

Gratis råd og veiledning

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Klikk her for å kontakte vårt designteam

Se vår
produktkatalog

Her finner du nyttig informasjon og masse inspirasjon, som hjelper deg å ta riktige valg for dine vinduer LES HER .