Alt du trenger å vite om plissegardiner på mål

Plissegardiner på mål skreddersys av tekstiler med «trekkspill»-folder, som gir et stilrent uttrykk. Tekstilene leveres enten med ett eller to lag av plissert tekstil.

Kolleksjonen av plissegardiner på mål består av tekstiler fra de gjennomsiktige, transparente som filtrerer lyset og skjermer mot innsyn, til lystette plissegardiner som mørklegger rommet.

En duette plissegardin har dobbeltsidig tekstil med luftlommer som skaper et isolasjonslag, og som sikrer energieffektivitet uansett årstid. Tekstilen egner seg godt som lystett plissegardin takket være den doble veven med skjulte snorhull.

Du kan velge mellom tre ulike modeller for betjening. En plissegardin opp og ned har to håndtak og festesko som kan justeres toveis opp og ned, og er et fleksibelt alternativ hvor du kan dekke deler eller hele vinduet, alt etter dine behov.

Du kan enkelt bestille plissegardiner på mål i nettbutikken her.

Enkel eller duette plissegardin?

Enkel eller duette plissegardin?

Tips og gode råd slik at du kan velge riktig type plissegardin til dine vinduer. LES HER .

Gratis råd og veiledning

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Klikk her for å kontakte vårt designteam

Se vår
produktkatalog

Her finner du nyttig informasjon og masse inspirasjon, som hjelper deg å ta riktige valg for dine vinduer LES HER .