Halvors maritime hytte på Træna

Norges eldste fiskevær ligger i Træna helt på kanten av storhavet ytterst på Helgelandskysten. Her skulle Ole, Gustav og Halvor pusse opp hver sin rorbu, før eierne skulle kåre den de likte best. Det fikk frem konkurranseinstinktet til gutta!

The Hamptons møter Træna!

Vår egen favoritt var helt klart Halvor sin maritime hytte, der han gikk for stilen «The Hamptons møter Træna»! Han valgte en lys og sjønær look med gjennomgående blå og beige farger, samtidig som treverket ble holdt i mørke farger som en fin kontrast til de lyse veggene. I stuen valgte Halvor 1700-talls liftgardiner i en jeansblå farge og med påsatte skinnhemper og glassringer, der tekstilen rulles opp og ned med en tykk bomullssnor.

Her har de valgt:

1700-talls liftgardin, roll-up
Farge Denim
Designer Designers Guild
Kolleksjon Brera Lino
Tekstiltype Lin / look
Bestill her

Hotellfølelsen på soverommet

Den samme fargepalletten ble brukt på soverommet, som fikk en luksuriøs hotellfølelse takket være de takmonterte, doble Nexty gardinskinnene som ga plass til to sett gardinhøyder. Ifølge Halvor er dette en perfekt løsning til soverom, der han kan kombinere florlette gardiner som skjermer litt på dagtid med en lystett som trekkes for om natten. En flott sengegavl og mange lekre puter gjør prikken over i’en. Kanskje ikke så rart at det var Halvor som gikk av med seieren denne gangen?

(Foto: TMM)

Her har de valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Pebble
Designer Designers Guild
Kolleksjon Brera Lino
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinhøyde med blyantfold
Farge Linen
Designer Designers Guild
Kolleksjon Ventoux
Tekstiltype Ull / look
Bestill her
Gardinskinner, stål Nexty
Enkel/Dobbel? Dobbel
Bestill her

Designteam

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!

Gratis fargeprøver

Du kan også bestille gratis fargeprøver som vil være et perfekt utgangspunkt for å vurdere farger, teksturer og egenskaper opp mot interiør, behov og ønsker. Vi sender i løpet av kort tid! Bestill gratis fargeprøver her!