Omringet av oliventrær i Provence

I 2019 dro Eventyrlig Oppussing til Provence for å pusse opp et feriehus med stort potensiale! Den gamle fabrikken i sten lå usjenert til i et vakkert område med vinmarker som nærmeste nabo, og omringet av oliventrær og sypresser.

Eierne ønsket å pusse opp huset i en rustikk, fransk stil der kjøkkenet samtidig skulle bli bedre egnet for matlaging, og uteområdet ved bassenget gjerne skulle oppgraderes også.

Håndlagde smijernstenger montert opp mot tak

Halvor valgte å bruke ekte, håndlagde smijernstenger til vinduene, og disse ble montert høyt over selve vindusåpningen for å lage en illusjon av ekstra takhøyde. De målbestilte gardinhøydene i en nydelig beige linkvalitet ble sydd for å passe plasseringen av gardinstangen, samtidig som de ble forlenget for kunne svøpes litt utover gulvet og gi en avslappet look. Gardinhøydene passet perfekt til smijernstangene som håndlaget i en smie på den engelske landsbygda, der den matte, sort-fargen også tar igjen andre sorte elementer i interiøret. I kombinasjon med den vakre, grønne kalkmalingen på veggene oppnådde Halvor et perfekt resultat, - akkurat slik eierne ønsket seg!

(Foto: Ragnar Hartvig og TMM)

Her har de valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Silver
Designer Nya Nordiska
Kolleksjon Marco
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinstenger i smijern, Ø20 mm
Endedekor Spyd Cannonball
Bestill her

Designteam

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!

Gratis fargeprøver

Du kan også bestille gratis fargeprøver som vil være et perfekt utgangspunkt for å vurdere farger, teksturer og egenskaper opp mot interiør, behov og ønsker. Vi sender i løpet av kort tid! Bestill gratis fargeprøver her!