Sommeridyll i Kragerø

På Arnholmen utenfor Kragerø har en familie funnet sin drømmehytte, men hytta er mørk og ligner mest på en fjellhytte, og familien ønsker inderlig at den skal forvandles til et lyst og fargerikt sommersted.

En blomstereng i stua

Halvor Bakke velger å prøve seg på nye ideer og fargevalg, og velger en palett av grønnfarger kombinert med lyse og lilla farger. Han velger en dristig, vakker tapet som han kombinerer med ensfargede, lyse og fyldige lin-gardiner fra Designers Guild, som ble montert på Madison gardinstenger i fargen antikk messing. De matte fargene i Madison-serien har en unik evne til å tilpasse seg veggfargen, og «blender inn» nesten over alt. Resultatet ble en moderne og innbydende stue, med følelsen av å være i en blomstereng.

Med Halvors kyndige hjelp ser det nå ut som det sommerparadiset ved sjøen som det faktisk er!

(Foto: Ragnar Hartvig og TMM)

Her har de valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Alabaster
Designer Designers Guild
Kolleksjon Trevistina
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Pyntepute, kvadrat
Farge Putty
Størrelse 50x50
Kolleksjon Brera Lino
Tekstiltype Lin / look
Bestill her

Designteam

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!

Gratis fargeprøver

Du kan også bestille gratis fargeprøver som vil være et perfekt utgangspunkt for å vurdere farger, teksturer og egenskaper opp mot interiør, behov og ønsker. Vi sender i løpet av kort tid! Bestill gratis fargeprøver her!