Furuhytta i Østfold fikk eventyrlig oppgradering

Etter en kort rotur, og ikke langt fra Sarpsborg, ligger den lille øya Fårnøtt. Familien som eier hytta overlot gladelig nøklene til Halvor og hans dyktige team, i håp om at de kunne forvandle det som var en blanding av en sjø- og fjellhytte fra 80-tallet!

Som å være på en båt

Eierne ønsket et mer helhetlig og moderne uttrykk, både i praktiske løsninger og i selve stylingen av hytta. Halvor Bakke og gjengen bestemte seg for å skape en hytte med en nordisk stil perfekt til skjærgården, der fargepaletten ga dempede og behagelige rom. Alle vegger ble malt i en lett grå-blå farge kalt Grå Harmoni fra Jotun, som ble kombinert med lyst treverk som en vakker kombinasjon.

Korte gardinskinner på kun 40 cm

Stueområdet hadde store vinduer på tre sider der man kunne se ut på den idylliske skjærgården. Det føltes omtrent som å være på en båt! Her valgte Halvor helt lyse gardinhøyder med en sommerlig lin-look. Disse ble montert på korte Winpia gardinskinner med en bredde på kun 40 cm, som var tilstrekkelig fordi gardinene ikke skulle trekkes frem og tilbake. Gardinhøydene skulle bare henge fast som et «dekorpanel» på siden av vinduene, og sikre mest mulig lysinnslipp til stuen.

Et maritimt paradis

I forlengelsen av stua lå den nye kjøkkendelen, og her var det naturlig å trekke med seg den lyse tekstilfargen i de nydelige liftgardinene sydd i en lin-kvalitet fra Designers Guild. Gardinene var med på å fremheve både den vakre veggfargen og det lyse trematerialet i interiøret, og vipps ble hytta omgjort til et maritimt paradis!

(Foto: Ragnar Hartvig og TMM)

Her har de valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Chalk
Designer Designers Guild
Kolleksjon Trevistina
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Liftgardin, hard fold med spiler
Farge Alabaster
Designer Designers Guild
Kolleksjon Brera Lino
Tekstiltype Lin / look
Bestill her

Designteam

Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!

Gratis fargeprøver

Du kan også bestille gratis fargeprøver som vil være et perfekt utgangspunkt for å vurdere farger, teksturer og egenskaper opp mot interiør, behov og ønsker. Vi sender i løpet av kort tid! Bestill gratis fargeprøver her!